Etiketler

9 Haziran 2014 Pazartesi

Eyeliner İncelemeleri

Herkese merhaba ! Bugün severek kullandığım eyeliner lardan biraz bahsedeceğim. Makyajımdan eyeliner eksik etmiyorum ,hem pratik kolay sürülüyor zaman almıyor , hem de görünüş itibariyle harika duruyor :) Markalara göre ,olumlu ya da olumsuz yanlarından biraz bahsedeceğim.

Hadi başlayalım :
Öncelikle bende 5 adet eyeliner bulunmakta
2 adet Avon super extend liquid eyeliner
Yeşil (teal) rengi :
Gözlerim yeşil olduğu için bu rengi bayılarak aldım ve tonunu çok sevdim koyu ,güzel bir yeşil rengi var .fakat tek eksik yanı renkli olduğu için ,yıkasam da ne yaparsam yapayım kolay çıkmıyor . Bu sorun bir tek bende mi var bilmiyorum, ben gözümden çıkaramadım .
Siyah (black) rengi :
Bu eyeliner ların diğerlerinden farkı , ucunun sert ve keçe uçlu olması . Yoğun bir yapısı yok bu yüzden biraz bastırmak gerekiyor ,onun dışında kolay ve pratik .
Maybelline Masterprecise  liquid eyeliner :
Bu eyeliner in hiç bu kadar iyi sonuç vereceğini tahmin etmemiştim ! Kasa önünde görüp sepete attım 9 lira fiyatı vardı indirimdeydi . Öylesine almıştım ama harika işler çıkardı ve şu an bitmek üzere . Bulabilirsem yenisini tekrar almayı düşünüyorum . Yapısı çok güzel ucu sert değil kolayca sürülebiliyor istediğiniz şekli kolayca verebiliyorsunuz . Matlığı gayet güzel kolayca çıkabiliyor , bayıldım !


L'oreal Paris Super Liner Carbon Gloss :
Yıllardır bıkmadan usanmadan kullandığım bittikçe aldığım harika bir eyeliner dır kendisi . O kadar kolay sürülüyor ki istediğiniz kıvrımı verebiliyorsunuz . Yumuşak ve ince olması göz pınarlarina doğru çekildiginde incecik durması için yapılmış . Diğerlerinden en önemli farkı da bu bence ,tabi kalitesi tartışılmaz ,kalıntı bırakmıyor kolayca temizleniyor ve pürüzsüz bir görüntü bırakıyor ! 38 tl civarı olması lazımdı guncel fiyatı nedir bilmiyorum ,indirimde yakalarsanız kaçırmayın !
Son olarak , Golden Rose Dipliner:
Tavsiye üzerine aldığım bir ürün. Yapısı çok yoğun çok ıslak küçük el titremelerini bile büyük hatalar olarak hissettiriyor ,açıkçası biraz zor sürülüyor ama verdiği matlığı begendim . Bir de sağa sola kolay bulaşıyor ,akıyor o yönden benim için sınıfta kaldı .
Evet, son :) kısa tutmaya çalıştım , umarım sıkılmamışsınızdır :) sormak istedikleriniz varsa yorumlarinizi her daim cevaplarim :) görüşmek üzere kendinize iyi bakın!

Posted via Blogaway

5 yorum:

  1. Ben de Alix Avien ile bir küs bir barışığım.. MErak ettiğim eyelinerlerin de olduğu çok güzel bir yazı olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Alix avieni henüz denemedim canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

    YanıtlaSil
  3. Hiç deneme bile canım.. kendi üstünden geçtiğinde kendini siliyor nasıl boyası varsa.. Flormar'la rahat etmiştim ama onlar keçe kalem gibiydi ucu, senin dediğin gibi ince uçluyu sürmek kolaysa Loreal'ı denerim belki de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzak durayim o zaman :)) loreal da iyi maybelline de çok iyi is çıkardı canım indirimde yakalarsan kesin al derim , loreal pek indirime girmiyor

      Sil
  4. I have been using this app ES File Explorer/Manager PRO Apk : and downloaded and playing it regularly.

    YanıtlaSil