Etiketler

10 Mayıs 2014 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi - Nemlendirici Jel Krem

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba! Gratis anneler günü indiriminden faydalamamayan var mı? Ben ihtiyacım olan birçok şeyi buldum ama bir o kadar da bulamadıklarım oldu. Ilk günden gitmeme rağmen çoğu ürün tükenmişti. Watsons indirimden faydalanamadım çünkü Watsons mağazası bana çok uzak kalıyor, oradan da acil bir iki şey alıp evime geldim Iyi ki almışım dediğim bir krem bu Garnier Nem Dengesi! Her cilt tipi için ayrı krem çıkarmışlar, bana en uygun olanı turuncusu, yani mat ve cansız ciltler için cilt rengini eşitleyici, canlandırıcı oldu. Diğerleri daha ziyade cok kuru ciltler için daha uygundu (mavi-pembe-yeşil)



24 saat boyunca cildinizi ağırlaştırmadan yapış yapış bir his bırakmadan nemlendiriyor. Makyaj bazı ya da günlük olarak kullanılabilir. Cildi anında ferahlatıyor, canlandırıyor. Kesinlikle her cilt tipinin ihtiyacı olan bir krem. Garnier markasını ilk defa deniyorum bu konuda ve çok memnun kaldım. En büyük özelliği Paraben 'içermiyor' olması. Gratis indirimli fiyatını hatırlamıyorum, inceleyip attım sepetime ama 9tl civarı olması lazım fazlası değildir fiyatı daha fazla olsaydı eğer o fiyatı da gerçekten hak ederdi, şiddetle tavsiye ediyorum




şimdi gelelim kanıtlanmış etkinliğine : Anında +%35 nemlendirme Tüm gün boyunca 24 saat aralıksız nemlendirme Bir ay içinde, cildin doğal nemine kavuşmasına yardımcı olur. Gözle görülen sonuçlar : Taze bir cilt %96 Canlanmış bir cilt %75 Işıltılı bir cilt %73 Sizlerin de memnun kalacağına eminim bir sonraki yazıda görüşmek üzere!

Devamını oku »