Etiketler

18 Nisan 2015 Cumartesi

M.Asam Brilliant Teint Transparent Make-Up Aydınlatıcı Makyaj Bazı

Merhabalar :) Bugün ışıl ışıl bir yazıyla karşınızdayım.
Güneşli güzel bir haftasonuna , ışıltılı,aydınlık bir ciltle girmek istiyorsanız yazının devamını okumalısınız .:)
M.Asam'ın ambalaj tasarımına bayıldığım bu yeni ürününü deneme fırsatı buldum .
Daha önce de büyük ses getiren sihirli fondötenini denemeyi çok istiyordum ama o da aklımın bir köşesinde kalsın.


Şu ambalajın şıklığına bakar mısınız ,kesinlikle çok dikkat çekici . Çoğu markayı da böyle dikkat çekici olmaya davet ediyorum .:) 
Cam ambalajı ve aynalı kapağıyla benden geçer not aldı .


 Bu ürün ,cilde genç ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor . İster fondotenin altına baz olarak ,ister fondöten kullanmadan ışıltılı bir cilt için kendi başına kullanabilirsiniz . Transparan makyajlarınızda da baş rolü alan bir ürün kendileri . 
Açan ilk kişi siz olun diye kapak koruması da var ve kapağını açtığımda ,çok hoş şekerli bir koku aldım . 


Pembemsi kayısı renginde bir ürün . Kremsi dokusuyla cildinizde güzelce dağılıyor. Geride canlı ,aydınlık ve genç bir görüntü bırakıyor .
Malum yaz yaklaşırken de böyle ürünler gayet kullanışlı oluyor . Cildin matlığını alıyor .


Içinde altın ışıltısı ve Shea yağı olduğundan aydınlık ve yumuşacık bir cilde sahip oluyorsunuz . Kokusu da gün içinde burnunuza geliyor ,çok hoş .:)


Bu şekilde güneş ışığına göre yansımalar yapıyor.
Yüzünüze doğal bir pembelik katıyor.


Benim cildim kuru,bazı dönemlerde karma olduğu için çok severek kullandığım bir ürün oldu . Bazen fondöten uygulamadan önce kullanıyorum ,bazense hiçbirşey kullanmadan sadece Brilliant Teint'i uygulayıp çıkıyorum . 
Kullandığım bu süre içinde yağlanma ,parlama da yapmadı . Ama yağlı ciltlerde parlama yapabilir üstüne pudra uygulamak gerekebilir . Kuru ciltlerin çok seveceğini düşünüyorum .
Fondöten gibi renk verici kapatıcı bir ürün değil, tamamen aydınlatma ve doğal gösterme odaklı o yüzden her cilt rengi ile uyumlu . Nemlendirici özelliği de fazlasıyla başarılı . Ben krem uygular gibi parmaklarımla uyguladım ,gayet kolay dağıldı ,üstüne fondöten uyguladığım zamanda ise yumuşaklığını korudu ,genel bir aydınlık kattı . Ben de zaten aydınlatıcı olarak kullanıyorum bu ürünü .

Eczanelerde , Watsons ve Gratis mağazalarında satışları mevcut . Internet sitesinden de şehrinize göre satış noktalarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz . 
linki burada :
Antalya'da Gratis mağazalarında nedense satılmıyor ,sadece watsons ve eczanelerde satılıyor.
Watsons fiyatı 85tl. Indirim zamanlarında ise daha uygun fiyatlara alabilirsiniz . Şu anda Nisan ayı boyunca indirimli fiyatı 63tl imiş.
Sormak istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum .
Instagram hesabımdan beni takip etmeyi unutmayın ,
Hoşçakalın ..
instagram.com/isilinblogu

Devamını oku »