Etiketler

3 Ekim 2014 Cuma

Watsons Treatment Wax Saç Bakım Maskesi (argan oil)

Selam güzellikler ! Şimdiden hepinize mutlu tatiller ,hayırlı bayramlar:) size bugün ,bir süredir kullandığım saç bakım maskesinden bahsedeceğim.
Watsons 'ın kendi ürünlerini seviyorum ,şirinler ve kullanışlılar. Özellikle ıslak mendillerine ve kağıt havlularına bayılıyorum ,mağazaya giderseniz onlara da mutlaka bakın ,şuan zaten %50 indirim var birçok üründe . Ben bu ürünü birkaç ay önce almıştım . Sütlü ve biralı olanı da vardı ,ben argan yağlı olduğu için bunu seçtim . Argan yağı saçı besliyor ve uzamasını destekliyor diye biliyorum ,indirimde de olduğu için denemek istedim .
Yoğun kremli bir yapısı var ,kokusu da kalıcı . Saçımı şampuanladıktan sonra sıkıp suyunu alıyorum ve tüm saçıma özellikle uçlara fazla olmak üzere iyice yediriyorum . Saç diplerime pek deydirmiyorum .3-5 dk kadar bekleyip iyice duruluyorum. Ve durularken de saçlarım yumuşacık ,dümdüz ve dolaşıklıkları tarak olmadan açılmış oluyor . Bunu kullandıktan sonra saçlarımı taramama gerek kalmıyor . Tek eksi yanı bu ürün keşke tüpte olsaydı ,azaldığı için içinden almak zor olabiliyor . 500ml lik büyük bir ürün kolay kolay bitmez gibi . Diğerlerini de çok merak ediyorum .
Şuan da da watsons karda indirimli fiyatıyla 7.50 :) büyük bir ürün için gayet uygun bir fiyat . Özellikle kuru ve kabaran,elektriklenen saçlar için bu fiyata cidden güzel bir ürün . Indirimler bitmeden mağazaya bir göz atın derim:) bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,sevgiyle kalın...



Devamını oku »