Etiketler

9 Şubat 2015 Pazartesi

Ottoman Body Yüz ve Vücut Maskesi

Merhaba:) Bu akşam sizlere geldiği günden beri sürekli yorumu merak edilen ,reklamı çok yapılan ve çoğu kişinin kullandığı bir üründen bahsedeceğim . Videolarımın ,resimlerimin altına sürekli denedin mi ? Yorumları yapıldı :) Şimdi sorularınızı cevaplıyorum .
Bu ürün bana çok uzun zaman önce denemem için gönderildi. Fakat hali hazırda kullandığım maskeler olduğu için deneme işini biraz sona sakladım bu yüzden pek fırsatım olmadı . Ilk geldiği gün ambalajının görüntüsüne bayıldım. Hatta YouTube ta bir videomda bahsetmiştim ,görüntüsünün ne kadar hoş olduğundan :) 
Bu maskenin içeriği tamamen doğal . Araştırdığım kadarıyla çoğu bitkinin yağından oluşuyor ,Kil olduğu içinse yüzünüzde beklettiğiniz zaman kuruyor ama ben o kadar bile bekletemedim nedenini az sonra yazarım .
internet sitesinden aldığım bu resimdeki besleyici yağlar ,maskenin içinde mevcut . Ürünü yanında verilen spatulasıyla uyguladığınızda maske için en etkili sonucu veriyormuş .
içindekiler ve kullanım kısmı bu şekilde . gelelim benim yorumlarıma:
albenisine kapılarak kullanmayı merakla beklediğim gün malesef ki hayal kırıklığına uğradım . Paketi açar açmazki o ağır kokusu gerçekten beni fena hale getirdi . Yüzümün sadece bir kısmında deneyebildim ve çok fazla bekleyemeden hemen yıkadım . Buna rağmen kokusu cildimden geçmek bilmedi . 
Benim kokuya karşı hassasiyetimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama kim olsa aynı tepkiyi vereceğinden eminim . 
Bu süre zarfındaki etkisi ise kullandığım bölgenin daha yumuşak olmasıydı. Bu sonucu zaten herhangi bir markanın kil maskesini ya da en basiti aktardan alacağınız toz şeklindeki kili yüzünüze uyguladığınızda da aynı sonucu alırsınız. Sivilce probleminiz varsa aldığınız kilin içine limon damlatıp uygularsınız,
yoksa cildinizin kurumasını engellemek istiyorsanız içine Gül suyu damlatırsınız olur biter :) Bu ürünün neden bu kadar büyütüldüğünde anlamış değilim doğrusu .
resmini bile zor çektim vallahi kokusu çok baydı ,ağırlaşmış zeytin ezmesi gibi çok tuhaf ,ağır bir kokusu var nasıl anlatsam bilemedim . Bu yazıyı almak isteyenler çok merak ediyor diye yazdım . ürünün sitesinde çok fazla cilt problemlerine karşı vaat var ,fazlasıyla ilgi çekiyor benim bile ilgimi çekti . Aloe Vera kokusu vardır yazmasına da ayrı şaşırdım , keşke denildiği gibi olsa :) Önemli olan iç güzelliği diyorum ve noktalıyorum :)
Bu ürün hakkında diyecek başka birşeyin malesef yok,ama siz yine de sormak istiyorsanız yorumlarınızı bekliyorum . 
Görüsmek üzere ...
Devamını oku »