Etiketler

15 Eylül 2014 Pazartesi

Pastel ProFashion | Matte Lipstick | Hot Fuchsia 554

Yeniden merhaba ! Yaz henüz bitmemişken capcanlı bir rengi daha sizinle paylaşmak istedim . Pastel 'in profashion serisinden , pembiş bir renk olan Hot Fuchsia mat ruju . ⬇️💟
Zaten ambalajından da anlaşılacağı üzere mat bir ruj . Sonbahar yaklaşırken daha çok mat renkler tercih ediliyor. Ama bu pembe rengi sonbaharda da canlı kalmak isteyenler için çıkarılmış .:) 
Yumuşacık ,mat bir bitiş sağlıyor. Tek sürüşte bile kendi rengini tam olarak veriyor . Kadifemsi bir dokusu var . Kokusu da fazla çiçeksi değil , normal. 
Ayrıntıları tam olarak bu şekilde anlayabilirsiniz. 8 tane renk seçeneği var ve çoğunlukla kahve - bordo sonbahar renklerini tercih etmişler. Arada göz kırpan bir tek bu rengi var.:) bu ürüne ve merak ediyorsanız diğer renklerine de şuradan ulaşabilirsiniz.⬇️
Benim favorim oradaki "Pure Love" rengi oldu . Pembemsi bir nude renk. En kısa zamanda onu da almayı düşünüyorum. Fiyatı ise 14.90tl . Bu sonbahar çok canlı geçeceğe benziyor . :) bir sonraki yazıda görüşmek üzere , sevgiler . :)
Teşekkürler Pastel !


Devamını oku »