Etiketler

16 Aralık 2014 Salı

"Garnier Saf & Temiz Neem" Arındırıcı Temizleme Jeli İncelemesi


Herkese Merhaba;
Bugün Sizler için Garnier ailesinin yeni ürünü, Garnier Saf & Temiz Neem Arındırıcı Temizleme Jeli'ni inceliyorum. Öncelikle Garnier Saf & Temiz Neem'i elime aldığımda paketinin içinin görünmemesi ve ürünün açma yerinde koruyucu olmasından dolayı ürünü çok merak ederek kullanmaya başladım.
Ürün paketini incelediğimde; Garnier içeriğinde ki doğadan gelen aktif maddeleri çok başarılı bir şekilde ambalajında vurgulayarak öncelikle dış görüntü olarak beğenimi kazandı. Ürünü açtığınızda ise içeriğinde ki doğadan gelen özlerin kokusunu hissetmemek mümkün değil. Kokusu gerçekten çok başarılı. Dokusu ise gayet yumuşak ve kolay uygulanabilir. Açıkcası ürünün içi gözükmediği için hiç bu kadar güzel bir doku beklemiyordum.
Ürünün içeriğine gelirsek; Garnier Neem Hindistan da asırlardır, Hintli kadınlar tarafından bilinen ve ünü Dünya'ya yayılan Neem yaprağı ve Çay ağacı özleri içermektedir. Kısacası Garnier bizleri, Hindistanlı Kadınların güzellik reçetesi ile tanıştırıyor. Neymiş bu Neem dediğinizi duyar gibiyim...
Doğanın gücünden yararlanmaya devam eden Hindistan’da binlerce yıldır “köy eczanesi” olarak adlandırılan Neem ağacı, Hintli kadınların güzellik sırrı olarak da biliniyor.  Mucizevi özellikleri ile bilinen ve bir çok farklı amaç için de kullanılan Neem ağacının yaprakları duru ve saf güzelliğin reçetesi olarak günlük cilt bakımı için tercih ediliyor. Etkili cilt temizligi icin farkli cilt tiplerine sahip kadinlar Neem yapraklarini kullaniyor. Neem; sivilcelere karşı savaşan, Hindistan’ın olağanüstü güzellik bitkisi olarak öne çıkıyor. Yağlı, normal, kuru ve akne eğilimli hem de olgun cilt tipleri için uygun olan Neem; Hintli kadınların her gün ciltlerini temizlemek ve ciltlerine canlı bir görünüm kazandırmak için kullandığı güzellik formülü olarak tanınıyor.
Gelelim uygulama kısmına; Öncelikle Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli'ni  mutlaka sabah ve akşam düzenli bir şekilde kullanıyoruz. Bir miktar temizleme jelini avucumuzda güzelce köpürtüyoruz. Köpürtürken ne kadar hızlı ve kolay köpürdüğünü sizde kullandığınızda göreceksiniz. Daha sonra ıslak yüzümüze masaj yaparak yıkama jelini güzelce uyguladıktan sonra yüzümüzü bol su ile duruluyoruz. Ürünün göz çevresine gelmemesine mutlaka dikkat edin.
Sonuç olarak; Uygulamadan sonra cildimin hafiflediğini, Derinlemesine temizlenip canlı bir görünüm kazandığını gördüm ve cildimin ferahladığını hissettim. Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli, cildimin nem kazanmasına yardımcı oldu ve cildimi kesinlikle kurutmadı.
Biliyorsunuz ki günlük cilt temizliği, güzel ve ışıltılı bir cilde ulaşmanın altın kuralı. Bu noktada yüz temizliğinde kesinlikle sabun kullanılmaması gerekiyor çünkü sabun kullanımı bilindiği üzere cildi kurutan bir uygulamadır. Ben kesinlikle tercih etmiyorum sizlerinde yüzünüzü temizlerken sabun kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli'ni ilk kullanmamdan itibaren cildimdeki sivilcelerin yatıştığını hissedebiliyorum ve uzun vadede düzenli kullandığımda ise, Daha etkili sonuçlar alacağıma inanıyorum. O yüzden günlük cilt temizliğimde Garnier kullanmaya devam edeceğim. Siz de benim gibi  Hintli kadınların güzellik sırrı ile tanışmak ve Neem bitkisinin mucizevi etkisini hissetmek istiyorsanız, Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli ile tanışın derim. Fiyat gayet ekonomik ve ulaşılabilir. Cildinize iyi bakmak ve doğal güzelliği yansıtmak sizin elinizde. Bunun için Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli sizleri bekliyor.
İçerik: http://bugunnegiymis.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.





Devamını oku »