Etiketler

29 Mayıs 2014 Perşembe

Eklips Blender Makeup Sponge (Fondöten Süngeri)

Yeni bir post ile herkese merhaba!  Bugün size, severek kullandığım Eklips markasının makyaj süngerinden biraz bahsedeceğim. Gratis'te satılan bu markanın ürünleri çok cici ve kullanışlı oluyor :) Minik makyaj fırçaları küçük aynalar, aksesuarlar, minik seyahat şişeleri vs hepsi çok sevdiğim ürünleri arasında :) Aylardır özellikle aradığım ve hiçbir magazasında bulamadığım makyaj süngerini de sonunda mağazada son bir tane görüp hemen kapmış durumdayım.

Yaz ayları yaklaşıyor, fondöten yerine cc krem kullanıyorum,( Pure beauty) ondan da gayet memnunum ama bir ay sonra muhtemelen o da kullanılmaz. CC kremimi normalde yüzüme eşit bir şekilde elimle dağıtıyordum, açıkçası benim için böyle daha kolay oluyor. Ama aynı işlemi  makyaj süngeriyle yaparsanız daha iyi sonuç alıyorsunuz. Çünkü sünger gözenekleri de doldurarak daha düzgün, pürüzsüz, net bir görünüm sağlıyor. Tek eksi yönü, fondötenin bir kısmı da sünger tarafından emildiği için çabuk bitiyor iki kullanımda azalıyor. Ben fondöteni süngerin üstüne sıkmak yerine, yüzüme noktalar halinde dokundurup süngerin alt kısmı ile oval hareketlerle iyice yediriyorum. Az da olsa tasarruf olmuş oluyor boş yere süngeriniz olan varan kremi ya da fondöteni emmiş olmuyor :)
 
Eklips makyaj süngerinin genel özelliklerine gelecek olursak;
✔ Lateks değil ve hijyen açısından uygun,
✔ Kolayca uygulanabiliyor
Nasıl kullanılır?
✔ Kuru süngeri alın ve şişene kadar ıslatın, daha sonra hafif nemli kalacak kadar sıkın. Fazla suyu peçete ile silin.
✔Fondöteni, süngerin alt kısmıyla yani geniş ucuyla, yanak, boyun bölgelerine uygulayın. Sivri ucuyla ise çene, burun, göz bölgenize uygulayın.
Temizleme nasıl yapılır?
✔ Makyaj süngerleri genelde nemli kaldığı için bakteri oluşumuna çok müsaittir. Ben her kullanımdan sonra dalin bebek şampuanı ya da Johnson's Baby şampuanla köpürterek yıkıyorum. Sonra iyice sıkıp kurumasını sağlıyorum. Siz de bu şekilde kolayca temizleyebilirsiniz. Gratis fiyatı 5,90 civarı olması lazım. Çok kullanılan bir ürün bu yuzden kapış kapış gidiyor. İndirimlerde yarı fiyatına iniyor stoklamak lazım :) Bu günlük bu kadar, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! :)

Posted via Blogaway
Devamını oku »