Etiketler

16 Mart 2015 Pazartesi

The Balm/Time Balm VS Flormar/invisible pores

Herkese merhaba :) Biraz ara verdim farkındayım ,sağlık durumları nedeni ile pek aktif olamıyorum şu sıralar ,zaman geçtikçe kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum :) 
Bu iki ürünü de bir süredir kullanıyorum ,ayrı ayrı yorumunu yapmak yerine tek yazıda tüm özelliklerinden bahsetmek istiyorum .
Kusursuz bir makyajda malum ,gözenek küçültücü/düzgünleştirici bir makyaj bazı şart. Ben uzun zamandır time balm ı kullandım ,T bölgemde gözenek problemi fazlasıyla  var. Öyle çok fazla yararını görüyorum diyemeyeceğim ama ,fondöten kullandığımda daha düzgün bir görüntü yarattığını düşünüyorum. 
Silikonlu bir yapısı olduğu için ,kırışıklıkları ve gözenekleri düzeltiyor. Sürdükten sonra gerçekten saten gibi çok pürüzsüz bir yapısı oluyor. Almadan önce testerını denemiştim yüzümde ,saatler sonra o saten yapısı nemli yapış bir hal almıştı ama herhalde mağazadaki tester'da bir problem vardı. Kendi kullandığım üründe böyle bir problem yaşamadım. 
Makyajımın daha uzun süreli kalmasını ve pürüzsüz bir zemin hazırlamasını istediğim için T bölgeme hafif tampon hareketlerle uyguluyorum . Gratis mağazalarında satılıyor ve fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 34tl civarı .
The balm ın ürünü olduğu için beklentiler büyük oluyor biliyorum ama ,her ürünü için geçerli değil malesef . Fiyatlar yüksek diye çok başarılı bir ürün olduğu anlaşılmasın . Resimde de fark edildiği gibi kremsi ve beyaz bir yapısı var.
Flormar invisible pores, şeffaf bir ürün . Daha çok gözenek küçültme odaklı ,yine de makyaj bazı niyetine kullanılabilir . En azından ben öyle yapıyorum . Hemen hemen benzer ürünler ben bir fark göremedim sadece gramajları ,kokuları ve fiyatları farklı . 
koku demişken!
time balm malesef sınıfta kaldı. Hafif ama tuhaf ,silikon bir kokusu var . Rahatsız etmese de beğenmedim çünkü kokulara karşı ciddi hassasiyetim var:) 

Flormarın ise çok hoş parfüm gibi çiçekli bir kokusu var ,yüzünüze sürdüğünüzde kokusu devam ediyor bence çokta hoş kokuyor .:) Açıklamasında vitamin ve bitkisel yağlı içeriğinden bahsediyor. Kiraz çiçeği özü olduğu için antioksidan özellik gösteriyormuş . fiyatı 25 tl fakat şuan flormarın online sitesinde çok güzel bir indirim var . Güncel fiyatı 12,5tl , mağazalarda da geçerli . Isterseniz bir şans verebilirsiniz ,the balm'la hemen hemen aynı ama the balm o fiyatı hak etmiyor diyebilirim :)
resimde ise yanaklarıma uyguladım ,olabildiğince yakın çekmeye çalıştım . gözenek konusunda flormar daha iyi gibi sanki . Ben günlük hayatta dönüşümlü uyguladığım için benim icin pek farkları yok ,elinde sonunda bitireceğim :) Sormak istediklerinizi seve seve yanıtlarım . Bir sonraki yazıda görüşmek üzere :)
instagram.com/isilinblogu
isilisilcom
Devamını oku »