Etiketler

25 Ocak 2015 Pazar

Clinicals / Skin By Ann Webb/ Peppermint Milk Brightening Cleanser

Selam :) Mutlu pazarlar. Yeni bir yazıyla karşınızdayım. Bugün size bahsetmek istediğim bir ürün var ,biraz bu ürün hakkında konuşalım :)
Amerika'dan ithal edilen organik içerikli nane sütlü cilt aydınlatıcı ,temizleyici bu ürünü bir süredir kullanıyorum ve bendeki etkilerinden bahsetmek istiyorum .
Öncelikle , soğuk bir havada gelen bu naneli temizleyici çok dikkatimi çekti ,çünkü saatlerce buz gibi kaldı paketinde . Nane olduğu için soğuk bir etki yaratıyor .
İçeriği temiz , gluten,paraben,phthalate gibi zararlı kimyasallar içermiyor . Temizleyici ya da nem maskesi olarak iki türlü kullanımı var , öncelikle nemli yüzünüze masaj yaparak uygulayıp duruluyorsunuz ,bunun için çok az bir miktar almanız yeterli oluyor .Maske içinse kuru cildinize iyice yedirip 30dk bekletiyorsunuz. Ben 10-20 dk arası bekletiyorum ve duruluyorum . Daha sonra havlu peçete ile fazla suyu alıyorum .
 Sonrasında cildim yeterli bir şekilde nemlenmiş oluyor , ekstra nemlendirici uygulamaya ihtiyaç kalmıyor . Hatta küçük masaj diskleri ile masaj yaptığınız zaman cildinizde hiçbir pürüz kalmıyor ,yumuşacık saten gibi bir cildiniz olmuş oluyor . Fakat ürünün vaatlerinden bir diğeri ise , yüzü aydınlatmak ve Güneş lekelerini soyarak düzgün bir cilt olması. Güneş lekelerin ve çillerimin olmasına rağmen henüz böyle bir etkisini görmedim ama yüzümü temizledikten sonra aydınlandığını ,daha da beyazladığını farkettim .
Benim en çok sevdiğim nokta ,nane ,mentol içerikli olması . Çünkü nane aromalı olan herşeye bayılıyorum . Ilk defa da böyle yoğun naneli bir yüz ürünü denediğim için bu konuda çok başarılı buldum .:)
Kremsi bir yapısı var ,köpürmüyor ve yüzünüzde dağılıyor . Benim uyguladığım bir ipucu var , ilk geldiği günkü gibi soğuk olması için kullanmadan 5-10dk önce buzluğa atıyorum ,zaten hemen soğuyor ve bu şekilde yüzüme sürerek bekletiyorum . Biliyorsunuz ki soğuğun etkisi ciltteki kan dolaşımını hızlandırarak cildi daha gergin yapıyor ve kırışıklıkların artmasını engelliyor . Hatta bu yuzden birçok ünlü yüzüne buz torbası bile gezdiriyor .:) eğer ihtiyacınız varsa bu şekilde de kullanabilirsiniz. Ben soğuk ferah etkisini Sevdiğim için bu şekilde kullanıyorum ,yaz geldiğinde de etkisinin harika olacağını düşünüyorum .:)
ürün hakkında benim görüşlerim bu şekilde , sormak istediklerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz. Ürünü inceleyip satın almak içinse 
yaşam dükkanı nın sitesine bakabilirsiniz
bu linkte ürüne ulaşabilirsiniz . Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,
siteme üye olmayı unutmayın :)
Hoşçakalıınn...


Devamını oku »