Etiketler

31 Ocak 2015 Cumartesi

Dr. Scheller Blackcurrant & Marula Nemlendirici Gündüz Kremi

Merhaba :) Herkese mutlu haftasonları . Bugün sizlere çok tatlı bir post hazırladım :) Geçenlerde Watsons tarafından tanıştırıldığım ,mağazalara yeni gelen ve herkesin merak ettiği Dr.Scheller markasının Frenk üzümü & Marula yağlı yenileyici ve nemlendirici gündüz cilt bakım kreminden bahsedeceğim.
Özellikle ,mor/kırmızı meyvelere bayılan ben ,tanıştığım ilk gün hemen açıp kullanmaya başladım .Şimdi size,özelliklerini ve bendeki etkilerinden bahsedeceğim .:)

Öncelikle Dr.Scheller markasından biraz bahsedeyim . 'Vegan' yani hayvanlar üzerinde test edilmeyen , %100 doğal ,bitkisel ürünler üreten bir marka . Araştırdığım zaman ise  bu konuda bir sürü sertifika almış olduğunu görüyorum . Ürünleri hiçbir şekilde , "paraben,silikon,mineral yağ,sentetik renklendirici " içermiyor . Etkisi ve ciltle uyumluluğu dermatolojik olarak onaylanmış ürünlerini piyasaya sürüyor . 
Ayrıca 'hammadde kullanan tek doğal kozmetik markası' olduklarını da belirtiyorlar .

Cilt adına çok geniş ürün skalası var. Öncelikle gündüz nemlendirici kremi ile başlayalım :)
40ml lik bir ürün ,az görünüyor fakat başta belirtmem gereken özellik ,çok az miktarda çok fazla nemlendirme sağlıyor . O yüzden nohut büyüklüğünde ürün tüm yüzünüze yetiyor ve artıyor . 
Ben ,kuruya dönük karma cilt tipine sahibim . Bu yüzden elimin altıda sürekli bir nemlendirici bulundururum . Yağlı ciltler için bu ürünü malesef tavsiye edemeyeceğim çünkü ürün su bazlı değil ,yağ bazlı olduğundan cildinizi ekstradan yağlandıracaktır.
Kokusu ise ilk başta hafif meyveli ,şekerli gibi geliyor ,cildinize iyice sürünce ve edilince ,frenk üzümünün tatlı -keskin kokusu ortaya çıkıyor. Çoğunuz yaban mersinli pasta ya da aroması kokusu olan şeyler yemiştir :) aynı onun gibi kokuyor işte .
Aslında ben günlük olarak yüzümün neme ihtiyaç duyduğu zamanlarda kullansam da ,gece yatmadan önce de kullanıyorum . Soğuk ve kuru havalarda ise yüzümde kuruyan bölgeleri uzun süre nemli tutuyor ,ekstra nemlendiriciye de gerek kalmıyor . Bildiğin cildi nem bombardımanına tutuyor yani ,yoğun bir yapısı var . Benim gibi kuru cilde sahip olanlar bu ürüne bir baksın derim. Aynı ürünün gece için olanı da var ama arasında ne fark var bilmiyorum ,sonuçta ben bunu gece gündüz kullanıyorum ,istediğim sonucu alıyorum :)
Dr Scheller in ürünlerini kısaca bahsedecek olursak ;
cilt yenileyici tonikler ,Yıkama jelleri,temizleme sütü,gece -gündüz  bakım kremleri ,yaşlanma karşıtı ve kırışıklık karşıtı kremler ve serumlar,vücut yağları ve losyonları,duş jelleri mevcut . Çoğu meyveler ve yağlar ürünlerde kullanılmış . Ürünleri merak ediyorsanız Watsons mağazalarına bakabilirsiniz ,orada fikir edinebilirsiniz. Sormak istediklerinizi aşağıda yorum olarak bırakabilirsiniz:) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere , hoşçakalıınnn.
Devamını oku »