Etiketler

26 Kasım 2014 Çarşamba

H&M Blushers Pinks Kalpli Allık

Merhabaa:) Son yazılarım hep H&M ile ilgili oldu ama ,bu ürünler çok dikkat çekiyor ve beğeniliyor o yüzden olabildiğince h&m e yer vermeye çalıştım ve biliyorum çoğunuzun yaşadığı şehirde bu mağaza maalesef yok o yüzden mağaza içinden görsellere de yer vereceğim .:)
 Bugün meşhur too faced benzeri kalpli pembe / şeftali geçişi olan Allıktan bahsedeceğim :) iki haftada  resmen birçok ürün tükendi bu kadar ilgiye cidden çok şaşırdım . Ee albenisi olunca dayanamıyoruz işte :)
Açık pembeden doğal şeftali tonuna açılan renk geçişli bir allık , sürdüğünüzde genelde pembe tonu hakim olsa da doğal duruyor .
H&m in toz ürünlerinde pigmentasyon sorunu olduğunu düşünüyorum , ya da uygun bir makyaj bazıyla tam rengini verdiğini düşünüyorum . Çünkü fırçaya almak için baya bastırmak gerekiyor renginin çıkabilmesi için . Fırçadan fırçaya da değişebiliyor gerçi ,allık fırçası ile uyguladığımda rengini belli etmese de Elf 'in powder brush'ı ile rengini gayet güzel çıkardığını söyleyebilirim . Onun dışında kendisiyle güzel anlaşıyoruz :)
Burda da bronzer ve allığın swatchlarını yapmaya çalıştım , büyütmek için resmin üzerine tıklayabilirsiniz. 
Bronzer ile ilgili yazıyı bir önceki postta yayınlamıştım merak ediyorsanız oraya da bakabilirsiniz :) Bu arada fiyatları 9.95tl ,ürünlerin ayrıntılı fiyatlarını ise hm.com dan bulabilirsiniz . Şimdi mağazada beğendiğim diğer birkaç ürünün fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım .
Bu mini mini şeker lipglosslar cok hoşuma gitti fiyatı ise 14.95tl 
Stick rujlar ,glosslar ve makyaj çantalarına bayıldım ,fiyatları 2-15tl arası 
Vücut spreyleri çok şeker görünüyordu ,ve bir sonraki gittiğimde hepsi tükenmişti 9tl civarında fiyatı vardı 
Bu ikiliye bayıldım!! Dokunmatiği algılayabilen eldiven ve pullu telefon kılıfı rengi harika değil mi sizce de . Yılbaşı koleksiyonları gelmiş ve harika şeyler var . Fiyatı da 25tl idi.
Bu duş jelini kullanmaya kıyamam sanırım . Arkadaki şekerler de vücut losyonları ,ambalajları harika .10lira civarı fiyatları da.
Bu şekilde 4'lü nude tonta farlar mevcut fiyatları 9.95 ve tekli allıklar var pembe turuncu her renkte .
Raflara yeni ciciler mi gelmiş nee, burada da allıkların bir kısmı ve Smokey farlar var .
Makyaj fırçaları 10-20tl arasında değişiyor ,yapıları sert gibi geldi bana .
Ve şu şekilde renk uyumunu cok sevdiğim oje lipgloss ikilisi vardı ,fiyatı da 15civarıydı sanırsam ve bordosu da vardı , onun dışında bir sürü oje ve makyaj çantaları var ,cilt losyonları ve yüz maskeleri var . Kozmetik adına cok fazla ürün var ve dış görünüm cidden mükemmel . Fiyatları da çok uygun . Kıyafet aksesuar kısmından bahsetmiyorum bile :) eğer yaşadığınız şehre yakında h&m mağazası gelirse kendinizi kaybedebilirsiniz . Bu bilgilendirmeyi sizler için yaptım umarım faydası olmuştur . :) bu konuda çünkü çok fazla soru alıyorum , hala da sormak istedikleriniz varsa keyifle cevaplarım . Kedinize çok iyi bakın:)
Devamını oku »