Etiketler

11 Nisan 2015 Cumartesi

Revlon Colorburst Lipbutter & Photoready 3D Mascara

Yeniden merhaba :) 
Revlon sonunda Türkiye'ye geldi . Bu yazıyı yazmak için de tüm şehirlere gelmesini bekledim . Çünkü Nisan sonuna kadar tüm Watsons mağazalarına gelmiş olacak ,böylece gidip deneyebilir ,alabilirsiniz.
Bugün yorumlayacağım ise ,renkli dudak nemlendiricisi ve rimeli olacak. Merak ediyorsanız ilerki zamanlarda eyeliner'ını da yorumlarım :)

 
Benim kullandığım ise 09 Numaralı "Sweet Tart" rengi . Beyaz tenliyseniz çok yakışacağına eminim . Çok şeker bir renk :)
Bu resimde tüm renk skalasına bakabilirsiniz.
 Pembe ,kırmızı ve kahvenin tüm tonları mevcut . Yaza da kışa da uyum sağlayacak renkler var.
Yapısı gerçekten müthiş . Normalde lipbutterlar dudağı gereğinden fazla yağlandırır,bu yüzden dışarı çıktığımda pek tercih etmem.
Ama bu kesinlikle öyle değil . Çok yağlı bir görüntü bırakmadığı için dışarı çıktığım zamanda tek başına kullanabiliyorum . Rahatsız etmiyor ,lipgloss gibi parlamıyor . Yapısı çok yumuşak ve kararında.
Bendeki rengi de çok güzel ve tam istediğim gibi durdu ,gerçek rengini iki sürüşte verdi . Ambalajı da gayet sağlam,kırılacağını hiç sanmıyorum güvenle çantanızda taşıyabilirsiniz:)
Ilkbahara ve yaza gerçekten çok yakışacak bir renk olduğunu düşünüyorum . Ruj gibi kalıcı olmasa da ,şimdiye kadar kullandığım çoğu lipbutterdan daha kalıcı olduğu kesin . 2-3 saat gidiyor . Fiyatı ise 29.90.
Tabi indirim zamanında kesinlikle kovalamak lazım ,mat olanları da çok hosuma gitti onlar da aynı fiyatta.

Gelelim Photoready  3D  maskarasına.
İnce plastik bir fırçası var . Kesinlikle volume vermiyor . Kolay topaklanabiliyor,yavaş ve ayırarak sürmek gerekiyor yoksa kirpikleri birbirine yapıştırabiliyor. Ben maskarasında biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası . 
Yine de günlük hafif makyajda tercih edilebilir.

Bu da Revlon standından bir kare.
Denemek istediğim çok ürün var ,en kısa zamanda merakımı gidereceğim .
Bu arada ojeleri çok başarılı ,gitmişken renklerine de bir göz atın:)
Sormak istediklerinizi paylaşabilirsiniz:)
Beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın :)
Hoşçakalıınnn ...
instagram.com/isilinblogu
Devamını oku »