Etiketler

4 Haziran 2015 Perşembe

Morfose Keratin Serum

Merhabalar !
Saç bakımımda Morfose markasının milkshake köpüğünü çok severek kullanıyordum,uzun süredir kullandığım bir diğer üründen bahsetmek istiyorum. 
Saç serumları genellikle,elektriklenmeyi ve kabarmayı önlüyor ,saçları güçlendiriyor.
İçerdiği keratin sayesinde de kırılan yıpranan saçları onarıp ,yumuşatıyor.
Bu ikili son zamanlarda kuru saçlarıma  istediğim nemi verdi. Milkshake köpüğü okumadıysanız yazısına buradan ulaşabilirsiniz.
Cam şişesinde 75ml lik gayet yeterli bir ürün. Kolay kolay bitmiyor. Kokusu çok hoş ve saçta kalıcı. Kullandıktan sonra durulamanız gerekmiyor. 
Saçlarım dalgalı ve kalın telli olduğu için başa çıkmak çok zor oluyor . Duştan sonra nemli ya da kuru saçlarıma uyguladığımda ,dalgalarımı daha da belirginleştirip kabarıklığı engelliyor bu yüzden bu ürünü çok seviyorum . 
Saç uçlarımdaki kırıklara bolca uyguluyorum fakat yumuşatma dışında henüz bir ekstrasını göremedim .
 En azından daha fazla kırık oluşmasını önlüyor ,bu yüzden rahatlıkla kullanıyorum. Avcuma 2 pompa kadar sıkıp saç uçlarımdan başlayıp iyice yediriyorum .Saç diplerime uygulamıyorum .
Yapısı hafif yağlı gibi,Şeffaf renkli ,biraz yoğun kıvamlı.
Saçları düz,buklesiz yapma gibi bir özelliği de varmış bunun için günlük uygulama yapmak gerekiyormuş ama ben henuz böyle bir etkisini görmedim ,zaten saçlarım kolay kolay söz dinlemez.:)
Uyuladıktan sonraki parlaklığını ve yumuşaklığını seviyorum diyebilirim .
Genelde bu tarz serumları kuaförler saçlara ısıl işlem uygulamadan önce sabitlesin ,gün içinde bozulmasın ve düzleştirsin diye kullanıyorlar. 
Fiyatı 15-30tl arasında .
Buradan satış sayfasına ulaşabilirsiniz.
Kanalıma abone olursanız yazılarımdan haberdar olabilirsiniz .:)
Instagramdan bana @isilinblogu olarak ulaşabilirsiniz .
Hoşçakalıın ^^
Devamını oku »