Etiketler

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Essence Lipliner 12-Wish Me A Rose (Dudak Kalemi)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) Bugün Gratis'te tesadüfen rastladığım ve rengini çok beğendiğim Essence dudak kalemini sizinle paylaşacağım. Normalde dudak kalemi kullanmam ama bu nude gibi görünen doğal rengini çok sevdim ve sepetime attım. Ama eve gelip denediğimde rengin daha pembe olduğunu farkettim:) Resimdeki gibi canlı şirin bir pembe rengi vermesine rağmen onu da çok sevdim. Malum yaz yaklaşıyor, dudaklarda canlı renkler tercih edilmeye başlanıyor. Nude sanıp aldığım renk pembe çıksa da memnun kaldım :)

 Ayrıca yapısı çok güzel, yumuşak ve kolayca sürülüyor. Ben çerçeve çekmek yerine tüm dudağa sürmeyi tercih ediyorum, hem doğal duruyor hem de kalıcılık açısından dudak kalemi sürmek daha mantıklı bana göre. Bu kalemlerden memnun kaldım, başka güzel renklerini görürsem onları da almayı düşünüyorum.


Mat duran dudakları tercih edenler, önce pudra sürdükten sonra kalemi sürebilir, ben biraz daha parlak bir görüntü sevdiğim için orta bölüme Nivea 'nın wolume shine kolajenli dolgunlaştırıcı glossunu azar azar sürdüm. Rengi şeftali olmasına rağmen yoğun sürülmediği sürece rengini belli etmeyen çok çok sevdiğim ayrıca doğal duran glosstur kendisi (06 numara) . Dudak kalemini Essence standı bulunan tüm kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı da 3,75 tl. Ayrıca belirtmek isterim ki, Gratis te, gratis kartınızla yapacağınız alışverişlerde Burger King te iki kişilik güzel bir menü kapıyorsunuz, kasadan kampanya biletinizi istemeyi unutmayın :) Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.


Posted via Blogaway
Devamını oku »