Etiketler

24 Eylül 2015 Perşembe

Body Blendz Kahveli Peeling

Herkese yeniden merhaba !
Bugün sizlere ,cilt bakımının olmazsa olmazından bahsetmek istiyorum , "Peeling"!
Peeling işlemi , cildinizdeki ölü deriyi alır , daha aydınlık ve parlak bir görünüm sağlar , siyah nokta ve gözenek problemlerinize çare olur ,cildinizi sıkılaştırır. Fondöten gibi kapatıcı işlemlerinizin çok daha başarılı görünmesini sağlar.
Ayrıca vücudunuzdaki çatlaklara,selülitlere uyguladığınızda toparlayıcı ve onarıcı bir etki yaratır.

Ben uzun zamandır kendime şekersiz kahvenin telvesini ,yüzüme masaj yaparak uyguluyordum. Bu işlemden oldukça da başarılı sonuç alıyorum,cilt bakım rutinime mutlaka dahil ediyorum.

Yurtdışında meşhur olan Body Blendz markası ,Türkiye'ye de gelmiş . Distrübitör aracılığıyla da bana ulaştı. Fazla geç kalmadan hemen denedim.
Kahve telvesinden birazcık farklı çünkü içinde birçok besleyici yağ var. Hangi yağlar var derseniz ;
♥️ Jojoba yağı ,
♥️Hindistan cevizi yağı ,
♥️ Macadamia yağı,
♥️Tatlı badem yağı ,
♥️Zeytin yağı ,
♥️portakal yağı
Ek olarak esmer şeker , deniz tuzu ve organik Hindistan cevizi tanecikleri içeriyor. Ve tabi ki içeriğinde misler gibi kokan ,öğütülmüş kahve çekirdekleri bulunuyor .♥️
Ben nasıl uyguluyorum?
Banyoya girmeden önce kuru yüzüme bir avuç kadar alarak hafifçe masaj yapıyorum . Özellikle burun ve çene bölgesine yoğunlaşıyorum . Eğer sivilceli bir bölge varsa zarar vermemek adına o bölgeye uygulamıyorum . 5 dakika kadar yüzümde bekletiyorum o sırada baldır - kalça kısmına masaj yaparak uyguluyorum . Sonra sıcak duşa giriyorum ve masaj yaparak kalıntıların temizlenmesini sağlıyorum .
Sonrasında siyah noktalardan arınmış ,yumuşacık ve aydınlık bir cildim oluyor ,etkisini çok seviyorum ♥️♥️♥️


Kuruya dönük cildim neme doymuş oluyor ,ekstra nemlendirici krem uygulamama gerek kalmıyor . Haftada 1-2 kez uyguluyorum ,bazen de sadece dudaklarıma peeling yapıyorum ,bu işlem rujun da daha kusursuz görünmesini sağlıyor . Siz de mutlaka deneyin♥️

merak ediyorsanız buradan internet sitesini inceleyip , Body Blendz instagram sayfasına göz atabilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,
Hoşçakalııın♥️♥️♥️
Devamını oku »