Etiketler

13 Temmuz 2014 Pazar

MAC Amplified Creme Lipstick COSMO A93

Selam ! Bugün sizlere, çok severek kullandığım, rengine bayıldığım Mac'in 93 numaralı Cosmo isimli rujundan bahsedeceğim . Rengi o kadar doğal ki her makyajımda rahatlıkla kullanıyorum .Yazıma başlamadan önce de bu güzel hediyesi için Derinşah'a çok teşekkür ederim blogu burada tıktık :)

Çantamdan ayırmadığım ,nereye gidersem gideyim kullandığım bir renk oldu . Bende her ortamda farklı renk gösterdi, bazen soluk bir pembe bazense canlı bir güzel soft pembeye dönüşüyor . Kokulara karşı hassas olduğum için her üründe ilk yaptığım şey kokusuna bakmak olur ve şimdiye kadar kullandığım rujlar arasında kalıcı ve harika kokanı mac cosmo oldu diyebilirim . Siz benim gibi kokuya karşı hassas değilseniz boşverin , bu benim için bir ayrıntı :) Rengine gelelim : 
Bu şekilde Gül kurusu gibi benim çok sevdiğim bir rengi var. Bu renk daha önce kullandığım Maybelline 'nin  color sensational lipcolor' larından summer sunset rengine çok benziyor. Hatta aynısı diyebilirim. O da bitmişti ve yenisini bulamadım. böylece Mac in cosmo rengiyle tanışmam süper oldu ! Maybelline 'nin rengi ise bu şekilde . Sizce de aynı değiller mi ? 
Maybelline nin bu serisi de harika renk veriyor . şuan ruby star isimli kımızıya daha yakın bir rengini de kullanıyorum. daha uygun fiyatlı isterseniz bu rujlar da mükemmel sonuç veriyor.

çekimden kaynaklı renk biraz soluk çıksa da , iki farklı markayı da kullandığım için renkler birebir aynı diyebilirim. Arada tek farkları var, kalıcılık . Mac burada farkını koyuyor. Sabah çıkarken sürdüğüm ruju gun boyu sadece bir kez yeniliyorum. Kesinlikle çok kalıcı ! Bu ruj kolay kolay bitmez gibime geliyor :) internet sitesinde 55tl fiyatı var ama dediğim gibi bir ruj için çok fazla bulanlar olacaktır o yüzden birebir aynı rengi maybelline summer sunset'te bulmak mümkün. 20 tl civarı fiyatı var, indirimlerde 10-15tl ye de yakalayabilirsiniz . aralarındaki tek fark kalıcılığı gerisi size kalmış :)
Umarım okurken keyif almışsınızdır  , kısa tutmaya çalıştım ,sorularınız varsa ya da eklemediklerim varsa aşağıda yorum olarak belirtin , sizin görüşlerinizi de merak ediyorum . Hepinize mutlu pazarlar diliyorum , kendinize çok iyi bakın ! 

Devamını oku »