Etiketler

7 Kasım 2014 Cuma

Nivea Lip Butter Frambuaz

Selam ! ;) Bir süredir yazmaya zaman ayıramıyordum , şimdi tekrar buradayım .:) Hem deee Türkiye'ye gelmesini çok istediğim bir ürünle karşınızdayım:) Malum gratis indirimini kaçıran var mı aranızda ? Bence yoktur :) mağazalar talan edilmiş ,üzerinden haftalar geçmesine rağmen hala stoklar ve raflar boş . Hiç böyle yoğun bir indirim zamanı görmemiştim .:) Ilk alışverişimi Antalya'da yaptım ,diğerini ise Eskişehir'de . Antalya'daki mağazalarda raflar yine doluydu ama,Eskişehir'de resmen adım atacak yer yoktu ve raflarda kullanılmış peçeden başka birşey kalmamıştı ,kalabalıkta kendimize göre bir şeyler seçebildik . Tam ödeme yaparken kasa önünde göz göze geldik kendisiyle. Hemmen sepete dahil ettim.:) Antalya'da frambuazlısını görememiştim ,sadece vanilyalısı gelmişti. Ve Eskişehir'e geldiğimde yanıma şans eseri dudak koruyucu da almamıştım . Bu tesadüf süper oldu ! Hemen akşamında sürdüm ve uyudum . Ayrıntılar az sonra .:)
Şu ambalajın bile şirinliğine bakar mısınız :) mini minnacık el kremi gibi . Minyatür gibi :) ben bayılırım böyle küçük şirin şeylere . Özellikle frambuaz aroması ,kokusu ve tadı olan herşeye bayılırım ! Bu kış kendisiyle aşk yaşayacağız galiba .:)
Nivea Lip Butter, pembemsi rengi olan bir dudak yağı . Kapağı açtıktan sonra ister direkt dudaklarınıza dokundurun,ister parmağınıza sürüp dudaklarınıza uygulayın . Tabi temiz olmak şartıyla :) yoksa kapalı ve krem yapıda bir ürün olduğu için kolaylıkla mikrop kapabilir,dudağınızda uçuk vb. bakteriyel rahatsızlıklar söz konusu olabilir. 
Önce kremsi yapıda olup ,sürdükten sonra yağlı bir yapıya dönüşüyor . Uzun süre kaldıktan sonra rengi gidip sadece yağ gibi dudaklarınızda kalıyor ve parlıyor . Ben gece bakımımı yaptıktan sonra dudaklarıma iyice sürüp yatıyorum ve sabaha kadar dudaklarımda kalıyor ,nemlendiriyor ,yapış yapış bir his asla bırakmıyor . Ve soğuk havalarda da çatlamayı ,kurumayı çok iyi derece önlüyor . 5 derecelik bir havada bile denedim ,sonuç başarılı .:) Sonuç olarak yüzümüz ve dudak bölgesi ,devamlı havayla temas ettiği için kurumaya ,çatlamaya en müsait bölgemiz. Bu yüzden nemlendirmesini iyi yapmamız lazım.✔️ Malum kış kapıda ,daha soğuk havalar bizi bekliyor ...
Görüldüğü gibi içeriğinin büyük kısmı karışık yağlardan oluşuyor ve aromalar var . Bu ürünün Türkiye'ye gelmesine gerçekten çok sevindim ,babylipslerden çok fazla beklentim yoktu çünkü bu daha çok nemlendirme odaklı bir ürün . 
Normal fiyatı 9,90 yani 10TL
Ben indirimde 5tl ye aldım ✔️ Klasik ve vanilyalısını da merak ediyorum . Özellikle kokularını merak ediyorum .:) Çünkü frambuazlısı harika kokuyorr.
Gratis ve watsonslarda bulabilirsiniz ,ya da kozmetik marketlerde ,nivea satan çoğu mağazaya yavaş yavaş geliyor bilginiz olsun. 
Umarım sizleri yeterince bilgilendirebilmişimdir.:) sormak istediklerinizi aşağıda yorum olarak belirtebilirsiniz , bir sonraki yazıda görüşmek üzere . Kendinize çok iyi bakın .:)


Devamını oku »