Etiketler

17 Eylül 2014 Çarşamba

Essence Stay All Day Concealer 16h (10 natural beige)

Selaam! Bugün ,merak edilen Essence'in göz altı kapatıcısından bahsedeceğim. Geçenlerde Gratis ten çok uygun fiyata , %70 indirimde 4.90tl ye aldım . Merak ettim ve denemek için sepete attım . Beni şaşırttı!
Göz altı kapatıcısı pek kullanma gereksinimi duymuyorum. Kış zamanlarında yoğunluk ve yorgunluktan uzun bir süre kullandım ama nedense göz altlarımı daha koyulaştırıyor hissine kapıldım. Yazın ise hiç kullanmadım ,eski sağlıklı rengine geri döndü diyebilirim. 
Daha önce aynı bu şekilde loreal ve maybelline in likid kapatıcılarından kullanıyordum . Aslında memnundum ama zamanla daha da sıvılaşmaya başladılar. Kışta yavaş yavaş geldiğine göre yeni bir kapatıcı arayışındaydım aslında ,aldığım iyi oldu.
Yapısı ve rengi bu şekilde. (10 numara natural beige ) fazla sıvı değil ve uygulandığında yapış yapış bir his bırakmıyor ,cidden dayanıklı ve akmıyor ,çizgilere dolmuyor . Kokusu da hafif çiçeksi,rahatsız etmiyor. Bu fiyata baya baya yeter de artıyor.:) 
Daha mat ve aydınlık ,sağlıklı bir görüntü oluşturuyor . Gratis te kasa önünde duran  indirimli ürünlere bakmadan geçmeyin . Böyle güzel ürünleri indirimde alabilirsiniz. :) 
Geçenlerde yine bu şekilde çok uyguna aldığım Essence'in aynı serisinden olan matlaştırıcı pudrası hakkında da yazı yazacağım.
Sormak istediklerini yorum kısmından kolayca sorabilirsiniz. Instagram adresimden takip etmeyenler varsa "@isilinblogu" nu takip edebilirler . Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,hoşçakalın!


Devamını oku »