Etiketler

12 Nisan 2015 Pazar

Loreal Casting Sunkiss Jelly "Renk Açıcı Jel"

Herkese yeniden merhaba :)
Artık son soğukları yaşıyoruz , yaz yakında kapımızda olacak . Güneşte ışıldayan saçları çok seviyorum özellikle plajda çok hoş duruyor doğallık katıyor.:) Geçen yaz da yaptığım gibi , bu sefer de boyasız saçlarıma renk açma işlemi uygulayacağım ,öncekilerde hep sprey kullandım ,bu sefer Loreal in yeni çıkardığı jöle kıvamındaki jeli denemiş oldum . 
Gerçek renkleri yakalamaya çalıştım , umarım fotoğraflarda belli olmuştur .
Öncelikle yurtdışında bu ürünün farklı numaraları var , Türkiye'ye sadece 01 numarası gelmiş . Sadece doğal (boyasız) saçlar kullanabiliyor .
Açık kahveden koyu sarıya açıyormuş .
Şimdi içeriğini,nasıl kullanıldığını ve uyarılar bölümünü göstereceğim .



Güvenlik Talimatları :

Eğer kahverengiden koyu saçlarınız varsa açılma kızıl tonlarda olacaktır ,bu yüzden tavsiye edilmiyor.
Yani saçınızın rengi hangi tondaysa onun birkaç açık tonu olacak . En iyi sonuç için kesinlikle saçınızın açık kahve / kumral olması lazım .
Uygulamadan önce kesinlikle eldiven kullanmalısınız ,hidrojen peroksit olduğu için parmak uçlarınızı tahriş edip kabuk kabuk bir görüntü oluşturabilir. 
Ben kuru saçlarımı, öncesinde biraz su ile nemlendirdim. Sonra bir miktar alarak saç uçlarımdan hafif hafif uygulamaya başladım . Daha sonra vurgu vermek istediğim ön kısımlara uyguladım ,biraz da üstlere uyguladım. (diplere kesinlikle değdirmedim.) 
Kokusu çok hoş ,rahatsız etmiyor ,diğer spreyler gibi aşırı kimyasal kötü bir kokusu yok . Hatta uyguladıktan bir süre sonra da hoş kokusu saçlarınızda kalıyor . Saç kremi gibi kokuyor .
Ben uyguladıktan sonra makine ile kurutmadım, güneşlendim. Zaten saçlarım kuru olduğundan kısa sürede sonuç aldım .
Resimde de biraz uykuluyum kusura bakmayın:) :* 

İstediğim fotoğrafı yakalayamasam da öncesi /sonrası bu şekilde .
Ben zaten geçen yaz yine saç açma işlemi yapmıştım ,ama sadece uçlara sıkmıştım spreyi ,hafif ışıltı versin diye . Aralarda belli oluyordu yani , bu sefer komple saçıma jel uyguladım renk daha da belli etti kendini. Çoğu kısım aynı renk oldu en azından.
Kesinlikle saçımı yıpratmadı ,sprey gibi kuru kuru kazık gibi yapmadı . 
Yumuşattı da diyemeyeceğim ,normal saçım neyse o kaldı yani .:)
Şimdilik tüpün yarısına kadar kullandım ,daha sonra da geri kalanını uygulamayı düşünüyorum .:) Hatta yetmezse bir diğer tüpünü de alırım yaza kadar . Beni fazlasıyla tatmin etti .
Şu anda Gratis Mağazalarında indirimli fiyatı 14.90. Normal fiyatı da 19.90 mış .
Kesinlikle spreylerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum ve fiyatı da gayet uygun .
 Adettendir diye ,Gliss in saç bakım yağını da uyguladım ,daha parlak ve yumuşak saçlarım oldu . Başarılı bir şekilde bu işlemi tamamladım:)
Saçlarımı kızıllaştırdı diyenler de oldu ,dediğim gibi koyu tonlarındaki saçlar kızıllaşarak açılacaktır,buna dikkat edin.
Bir de uyguladıktan sonra hemen çok fazla ısıya maruz bırakmayın . Kurutma makinesini sıcağa ayarlamayın bunun da kızıllaşmada etkisi olabilir . Benim saçlarımı kendi renk tonumda açtı ,kızıllaştırma gibi bir problem yaşamadım.
Saçlarınız daha açık tonda ise daha şanslısınız,güvenerek uygulayabilirsiniz.:)
Sormak istedikleriniz varsa bekliyorum :)
beni instagram hesabımdan takip etmeyi unutmayın .
Hoşçakalınn..

Devamını oku »