Etiketler

5 Ocak 2015 Pazartesi

Flormar Camouflage Palette Concealer

Merhaba :) Uzun zamandır yazısını yazmak istediğim bir ürünle karşınızdayım. Flormar'ın kamuflaj paletini çok merak ediyordum, internet sitesinde de ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak istemiştim ,ama bir türlü olmadı ,kart bilgilerimde sıkıntı oldu ,alamadım. Ertesi günlerde alışverişe çıktım bir de ne göreyim ,mağazada çok uygun bir fiyata indirime girmiş ,ben de hemen kaptım.:) Şimdi sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum .
Öncelikle Cc yani color corrector kremleri artık hepimiz biliyoruz . Yapıları çok hafif ,renkli,uyguladığında cilt rengine uyan ve hafif kapatıcılık sağlayan kremler . Hatta ben loreal in cc sini kullanıyorum onu da merak ettiyseniz şuraya bakabilirsiniz:
Ve ben bu cc kremlerin diğer renklerini de merak ediyordum ,her birini kullanmak için ayrı ayrı satın almanız gerekiyor . Cildinizde kızarıklık varsa yeşil,sarılıklar varsa mor,koyu halkalar varsa da pembe renklerini almanız gerekiyor . Benim de cildim karma olduğu için aslında bir bakıma hepsine ihtiyacım vardı. Bu paleti bu yuzden hemen buldum ve aldım . Hepsi bir arada .:)
Üstelik tüm cildinize uygulamanız gerekmiyor ,sadece kusurlu bölgelere uygulamanız yeterli.
Taşıması ve kullanımı pratik . Yalnız , ben normalde göz makyajımda far uygulamasını fırça kullanmadan yapıyorum . Ama ne de olsa Concealer düşüncesiyle içinden çıkan fırça ile uyguladım ve istediğim sonucu alamadım . Renk dağılmadı ,kuru bir şekilde olduğu gibi kaldı .Daha sonra parmağım ile ısıtarak göz kapağıma/çevresine uyguladığımda istediğim sonucu aldım . Tabi ki benim gibi kuru bir cilde sahipseniz uygulayacağınız bölgeleri önceden nemlendirmeniz şart.
Özelliklerine gelecek olursak :
Mor: Cansız,solgun ,sarımtırak bölgelerin tonunu düzenliyor.
Yeşil: Ciltteki tüm kırmızı bölgelerin renklerini düzeltirken,sivilcelerin kapanmasını sağlıyor. 
Pembe: Koyu halkaların,yeşilimsi tonda olan bölgelerin görünümünü hafifletiyor.
Sarı: Yüksek kapatıcılık gerektiren kusurları gizliyor.
Beyaz: Hafif simli yapısı ile aydınlatıcı görevi görüyor,bazen far bazı olarak kullanıyorum .
Bu palet aldığım günden beri benim için çok kullanışlı bir ürün oldu , normal fiyatı 23,75tl, ama ben indirimde 16tl ye aldım . Bazı dönemlerde flormar.com a veya mağazalara harika indirimler geliyor ,ya da internet alışverişlerinde ücretsiz kargo ,hediye ürünler olabiliyor . Bunun için arada sırada internet sitesine göz atmanız lazım:)
Ürüne ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz :)
Sormak istediklerinizi yorum olarak belirtirseniz cevaplarım. :) beni instagramda '@isilinblogu' olarak takip edebilirsiniz. Bloğuma üye olmayı unutmayın .
Hoşçakalın :).


Devamını oku »