Etiketler

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Maybelline Master Duo Thin or Thick Glossy Liner

Herkese yeniden merhaba ! Bugun size ,sıkça kullandığım maybelline eyeliner serisinin yeni uyesi çift uçlu diplinerinden bahsedeceğim . Sizce kullanışlı mı ,işe yarar mı,alınmalı mı , hadi gorelim :)

Şekil itibariyle diğer liner `ardan farklı . Iki uçlu oldugu için hem kalın hem ince çekebiliyorsunuz. Eyeliner ini kalın çekmeyi sevenler için harika bir tercih olur diyebilirim . Ama ince sevenler için aynı seyi söyleyemeyeceğim :) 
Benim makyajimda olmazsa olmazım eyeliner oldugu için hemen hemen birçoğu markanın ürününü denedim , kolay ve kalıcı olmasi beni çeken nokta oluyor. Maybelline nin severek kullandığım masterpriece kalem eyelineri bu yüzden favorim arasına girdi . Kullanımı çok kolay ve eyeliner çekmekte zorlanan arkadaşlarım için tek tavsiyem :) masterduo ise yine aynı serinin farkli bir ürünü ve yapısı aynı ama malesef pratik değil . Ince kısmı çok zor sürülüyor bu yüzden elinizin titreme riski daha fazla , aşırı zaman alıyoruz. Ya da ben henüz alışmadığım için bana öyle geldi ama ilk izlenimi bu şekilde . Yapi olarak kesinlikle mükemmel , akma yakma gibi sorunları yok , rengini tam olarak veriyor . Kısaca sadece kullanımda pek pratik değil :)

Gratis indiriminden yakaladığım için şans vermek istedim 11tl fiyatı vardı , daha fazlasını hak etmeyeceğini düşünüyorum , indirimde bulursanız denemenizde fayda var :) masterpriece kalem eyelineri kesinlikle daha iyi :) siz de yorumlarınızı burada paylasabilirsinız, bir sonraki yazıda gorusmek uzere, kendinize iyi bakın :)!
Devamını oku »