Etiketler

11 Mayıs 2014 Pazar

Inglot-Matte Collection AMC Eyeliner Gel 08

Herkese güzel pazarlar,
Bu hafta sonu anneler günü:)
Anne olmanın ne demek olduğunu daha tatmasam da ne kadar kutsal bir duygu olduğunu az çok tahmin etmekteyim o yüzden başta annem olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun umarım çocuklarımızla,ailenizle mutlu anlarınız daim olur:)

Bu da biricik anneşimle olan fotoğrafımız. Havalar guzelken piknik yapmayı çok sever kendisi:)


Gelelim bugünün ürününe. Bugün sizlere 1v1y.com dan aldığım İnglot jel eyelinerı tanıtacağım. Son zamanlarda benim için oldukça büyük bir kozmetik alışverişim oldu. Önce dediğim gibi 1v1y'tan İnglot ürünlerini aldım , daha sonra Lila Kutu'dan Ardel takma kirpik aldım ve daha birçok ürün. Hepsini göstereceğim bir post yakın zamanda blogta olcak fakat önce hayran kaldığım bir ürünü tanıtmak istiyorum. İnglotun jel eyelinerlarının ününü duyanlarınız olmuştur. Ben de siyahını bulamayınca mavisini gözüme kestirdim ama kestirmemde de bir sebep vardı. Nikkie adlı Youtuber'in modern pin up makyajinda kullandığı eyelinera çok benzetmiş olmamdı. Böyle görüp yanında birçok ürünü de aldım ,onlar bir sonraki postlarda olacak. Neyse biz kargoya verilmesini bekledik. Geldi ve ben bir süre kullanamadım çünkü sıra gelmedi. En son 2gun önce bir gece denemeye karar verdim ve çok şaşırdım çünkü oradaki rengi birebir vermesini beklemiyordum. Böyle olunca artık siyah eyelinera alternatif çıkmış oldu bana da. İçinde paraben olmadığını da söylemek isterim.

Üstteki fotoğraf Inglot'un kendi sitesinden alınmadır.


Elimin üzerine sürdüm ve resmen boya gibi kaldı orda silinmedi uzun süre.


Her ne kadar filtre kullanmasam da telefondan koyduğum için biraz pürüzsüz duruyor yüzüm.
Neyse konumuz o değil. Gördüğünüz gibi ben siyah eyeliner ile beraber kullandım. Tam bahar/yaz görünümü oldu. Siz ne dersiniz, inglotun jel eyelinerina sahip olan var mi sizin memnun kalmadığınız bir yani var mi?




EDİT: İlk defa bugün bütün gün kullandım akşam biraz kuruma yaptı , bilgilerinize.
Devamını oku »