Etiketler

17 Haziran 2014 Salı

Maybelline New York Baby Lips Dudak Balmı

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :) Bugün size , Türkiye'ye geçtiğimiz günlerde gelen , meşhur Baby lips'ten bahsedeceğim :) Almayan bir ben kalmıştım sanırım , evde sürüsüyle lipbalm olmasına rağmen sırf merakımdan aldım . Gelin yakından görelim .
 Resimde de görüldüğü gibi insanın rafta görünce her rengini alası geliyor :) Ben şeftali ton seveceğim için peach kiss i aldım . Kokusu çok güzel , nemlendiriciliği fena değil .  En azından dudakta yapış yapış kalmıyor . Güzel , doğal bir ton veriyor . Aslında rengi , şeftaliden biraz uzak , açık bronze gibi ve altın parıltıları var . Ben çok sevdim , Cosmetica ' dan 5.90tl ye aldım . Bakalım yurtdışından ucuza alıp burada 30tl ye satanlar ne yapacak artık bilemiyorum :)
  
Diğer renklerini de merak ediyorum ama çok fazla lip balmım var bu yuzden gaza gelmediğim sürece bununla idare etmek istiyorum :) 
Özelliklerine gelecek olursak ; 
8 saat nemlendirme , ( 1 haftada gözle görünür sonuç olduğu iddia ediliyor )
%82 daha yumuşak dudaklar,
%82 daha güzel görünümlü dudaklar,
%81 daha nemli dudaklar,
%74 daha korunmuş dudaklar
  
Ben memnun kaldım :) siz de denemek isterseniz Watsons, Gratis ,Rossmann, Cosmetica gibi kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz . Benim bu yaz çantamdan ayırmayacağım bir ürün olacak :) 
Bir sonraki postta görüşmek üzere , kendinize iyi bakın :) !
Devamını oku »