Etiketler

4 Eylül 2014 Perşembe

#gerçekgülüş Zamanı

Tatilden yeni dönmüş olmanın verdiği rahatlık hala üzerimdeyken son günlerde yüzümde güller açıyor. Zaten bir kadının en güzel aksesuarı değil midir #gerçekgülüş

Ancak #gerçekgülüş sahibi olmanın bazı kuralları var, örneğin başta kendine güvenmek, gerçekten mutlu hissetmek ve beyaz dişlere sahip olmak gibi! Dişleriniz yeterince beyazsa kendinize olan güveniniz otomatik olarak yerine gelecektir zaten. Bunun için size bir önerim var, Sensodyne True White! 

Diş hekimlerinin önerdiği diş macunu Sensodyne True White dişlerinizin gerçek beyazlığını yeniden kazandırmaya yardımcı olur. Nefesi rahatlatır, çürüklerle savaşır ve diş eti sağlığını korumaya yardımcı olur.

Söz konusu dişler ise tabii ki herkes bembeyaz dişler ister ve bunun için birçok yöntem dener ancak bu konuda dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var. Beyazlatmaya yönelik diş macunları aynı zamanda dişlerinizi aşındırabiliyor. Aşındırıcı özelliği yüksek olan diş macunları ile dişlerinizi fırçalamak dişlerinizdeki hassas bölgelere zarar verebilir. Sensodyne True White, birçok günlük beyazlatıcı diş macununa göre 10 kat daha az aşındırıcı. Sanırım Sensodyne True White’ın en beğendiğim özelliği de bu. 

Sensodyne True White hassas dişlerde rahatlama sağlamaya ve diş yüzeyindeki lekelerin çıkarılması ile yenilerinin oluşmasının engellenmesine de yardımcı oluyor. Bu da aslında daha güzel #halfie paylaşımları, daha keyifli dondurma ya da Türk kahvesi tüketimi anlamına geliyor değil mi?

Bu konularda bilgilendiğinize göre şimdi #gerçekgülüş ve #halfie zamanı.

İçerik: www.gleamfashion.com

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Devamını oku »