Etiketler

7 Haziran 2015 Pazar

Cellu Blue Selülit Giderici Masaj Kupası

Merhabalar !
Yazın yaklaşmasıyla ,kışın aldığımız kiloları vermek bir yana ,selülitlerimizden kurtulmak diğer yana kalıyor .:)
Benim sıkılaşmak adına yaptığım bölgesel hareketlerin yanı sıra , uyguladığım küçük bir ayrıntı daha var.Cellu Blue küçük selülit giderici masaj kupası yurt dışında oldukça kullanılan bir ürün. Bana da uzun bir süre önce ulaşmıştı fakat ,ayrıntılarından bahsetmeye bir türlü fırsat bulamamıştım. Tüm detaylarından bahsedeceğim .
                                
Gördüğünüz gibi basit bir yapıya sahip .Vakum sistemiyle kolayca ,yorulmadan masaj hareketleriyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Minik kesesiyle de istediğiniz gibi yanınızda taşıyabilirsiniz,pratik bir ürün.
Tıbbi silikon malzemesinden yapıldığı için hassas ciltler güvenle kullanabilir,alerji yapmıyor.Su ve sabunla da kolayca temizlenebiliyor.
                               
Ben nasıl kullanıyorum ?
Uygulama sırasında ,herhangi bir vücut yağı ile birlikte kullanmanız gerekiyor.Bu şekilde kaygan cilde masaj yaparak vakumlamalısınız. Dairesel hareketlerle selülitlü kısımlarda kullanmalısınız. Kupayı sıkıp uzun süre bekletmeyin, cildiniz hassassa morluklar oluşabilir . 
En sağlıklısı yukarıdan aşağıya doğru bir doğrultuda gezdirmek olacaktır.
                          

Vakum,ciltteki kan dolaşımını hızlandırıyor ve böylece derinin daha sıkı olmasını sağlıyor. Portakal kabuğu görüntüsüne birkaç haftada elveda diyebilirsiniz . Tüm selülit tiplerinde ; Karışık ,yağ ve su kaynaklı ya da lif kaynaklı selülitlerde de olumlu sonuçlar görebilirsiniz.
                            
Ben herhangi bir bitkisel yağ karışımı ile birlikte kullandım ,siz de öyle yapabilirsiniz,çatlak yağları,bebek yağları,hatta doğal zeytinyağı ile birlikte de kullanabilirsiniz.
                                      
Hatta bazı markaların kalça şekillendirici jelleri de uygun olabiliyor .
                                      
Son zamanlarda, Bio-Oil in çatlak giderici bakım yağından kullanıyorum ,bu ikiliyi baya sevdim.
                                     
Yakında da ayrıntılı yazısını blogumda okuyabilirsiniz. Bu yağlar da size fikir olabilir .
Ben Cellu Blue 'yu daha çok selülit bölgesinin sıkılaşması için kullanıyorum.
Kullandıktan sonra da kalça bölgemin daha da sıkılaştığını hissediyorum .
Şimdiden selülit problemim olmasa da,ilerde her kadının başına gelebilecek bir durum olduğunu biliyorum .
Yıllardır sporla uğraşıyorum ,hareket etmeyi ,koşmayı ,sporla ilgili her şeyi yapmayı seviyorum . Bol bol su içmeyi de ihmal etmiyorum . Hareketsizlik ve susuzluk selülitin sebepleri arasında en başta geliyor ! O yüzden bol bol hareket ediyoruz ve günde en az 1 litre "su" içmeye özen gösteriyoruz. Daha sonrasında Cellu Blue nun faydalarını kısa sürede görebiliriz .:)
Buradan internet sitesine ulaşıp detaylıca inceleyebilirsiniz . Sorularınızı Cellu Blue ailesine iletip videolarını izleyebilirsiniz. Ayrıca yakında telefon uygulaması da çıkacakmış ,oradan da takip edip uygulamalı olarak görebilirsiniz.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Hoşçakalın.
Devamını oku »