Etiketler

17 Haziran 2014 Salı

Maybelline New York Baby Lips Dudak Balmı

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :) Bugün size , Türkiye'ye geçtiğimiz günlerde gelen , meşhur Baby lips'ten bahsedeceğim :) Almayan bir ben kalmıştım sanırım , evde sürüsüyle lipbalm olmasına rağmen sırf merakımdan aldım . Gelin yakından görelim .
 Resimde de görüldüğü gibi insanın rafta görünce her rengini alası geliyor :) Ben şeftali ton seveceğim için peach kiss i aldım . Kokusu çok güzel , nemlendiriciliği fena değil .  En azından dudakta yapış yapış kalmıyor . Güzel , doğal bir ton veriyor . Aslında rengi , şeftaliden biraz uzak , açık bronze gibi ve altın parıltıları var . Ben çok sevdim , Cosmetica ' dan 5.90tl ye aldım . Bakalım yurtdışından ucuza alıp burada 30tl ye satanlar ne yapacak artık bilemiyorum :)
  
Diğer renklerini de merak ediyorum ama çok fazla lip balmım var bu yuzden gaza gelmediğim sürece bununla idare etmek istiyorum :) 
Özelliklerine gelecek olursak ; 
8 saat nemlendirme , ( 1 haftada gözle görünür sonuç olduğu iddia ediliyor )
%82 daha yumuşak dudaklar,
%82 daha güzel görünümlü dudaklar,
%81 daha nemli dudaklar,
%74 daha korunmuş dudaklar
  
Ben memnun kaldım :) siz de denemek isterseniz Watsons, Gratis ,Rossmann, Cosmetica gibi kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz . Benim bu yaz çantamdan ayırmayacağım bir ürün olacak :) 
Bir sonraki postta görüşmek üzere , kendinize iyi bakın :) !

6 yorum:

  1. Ben de Fresh Mint olanini aldim ama siradan bir nemlendirici gibi. Tek alinasi yonu sahane ambalajlari :)

    YanıtlaSil
  2. zaten bizleri de almaya iten şey ambalajları ,malesef aşırı şirinler :)) ben naneli balmları pek sevmiyorum tatlı meyveliler daha çok hoşuma gidiyor o yuzden bunu seçtim :) niveadan farkı yok bana göre ama insan alıyor işte :))

    YanıtlaSil
  3. Evet bende pambesini aldim watsons tan cok hos bir rengi var vede harika nemlendiriyor tavsiye edilebilir;)

    YanıtlaSil
  4. Bende Pink Punch ve Cherry Me den aldım ikisindende memnunum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pink punch i sonradan aldım ben de ,rengi yaz için ideal :)

      Sil
  5. ASLINDA DÜZENLİ KULLANILDIĞINDA İŞE YARIYOR BEN HERGÜN KULLANDIM VE HALA KULLANIYORUM AŞIRI DERECEDE DUDAKLARIMA İYİ GELDİ OKULDADA KULLANABİLMEK İÇİN HYDRATE OLANINI ALDIM RENKSİZ. RESMEN BAĞIMLILIK YAPTI DÜZENLİ KULLANILINCA İŞE YARIYOR

    YanıtlaSil