Etiketler

16 Eylül 2014 Salı

Pastel ProFashion 201 Numara 4'lü Far Paleti

Yeniden merhaba ! Ders zamanım başlamadan önce bol bol yazmak istiyorum ,bir an önce denediğim tüm ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum .:) Hadi başlayalım.
Pastel'in yeni çıkan serisinin son ürünü , profashion 4lü far paleti. Renkleri çok güzel değil mi? Doğal nude tonlara bayıldığım için ben bu serinin renk tonlarını ve uyumlarını çok sevdim . Ayrıntılara gelecek olursak;
Krem kahve, sütlü kahve,hafif ışıltılı açık kahve ve koyu kahve olmak üzere 4 harika renk bulunuyor. Gölgeli buğulu nude bakışlara merhaba !:) 
Pigmentleri orta derecede diyebilirim. Ama eğer far bazıyla uygularsanız tüm rengini tek hamlede vereceğine eminim. Zaten çok açık tonlar olduğu için hafif aydınlatmada çok iş görür.
Bilin bakalım 3.renk hangi paletteki rengin aynısı?? "NudeTude" !!:) selfish rengi birebir aynı diyebilirim . Sadece pastel in renk pigmentasyonu daha hafif kaçıyor . Bence nudetude alamayanlar bu paletin rengini ve benzerlerini alabilirler. Fiyat olarak daha uygun ve aynı renk skalasına sahipler .
İşaret parmağımdaki aydınlık ve daha simli çıktı ama ikisi birebir aynı alt tonlu renkler ve farklı markalar olduğu hiç anlaşılmıyor. Nude tude 'un fiyatı indirimsiz 65tl , Pastel'in ise 14.90. Diğer renklerinde nude tude paletteki renklerden de bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı hemen hemen aynı ürünse neden pastel olmasın ?:) Kısaca ben tüm 4lü farların renk uyumlarına bayıldım , bakın linki burada siz de görebilirsiniz https://www.pastelshop.com/gozler/farlar/eyeshadow-quad-201
Umarım keyifle okumuşsunuzdur,yorumlarınız benim için çok önemli :) bir sonraki yazıda görüşmek üzere . Kendinize çok iyi bakın .:)
Teşekkürler Pastel!

2 yorum:

  1. Sag ustteki renk uzun suredir aradgım renklerden birine benziyor. O zaman gidip bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sütlü kahve ,kremsi bir rengi var :) diğer renk seçenekleri de mevcut :)

      Sil