Etiketler

13 Şubat 2015 Cuma

Vitacreme B12 Regenerative Cream

Merhaba :) Bugün sizlere ,İsviçre'den buralara kadar gelen ,çoğu kişinin mucize pembe krem adını verdiği bir kremden bahsedeceğim . Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ve artık yorumlama zamanımın geldiğini düşünüyorum .
Öncelikle benim cilt tipim oldukça kuru,bazı zamanlarda T bölgem yağlanabiliyor. Yani kuru/karma bir cilt tipine sahibim . Kuru havada ya da soğukta kesinlikle nemlendiricimi yanımdan eksik etmiyorum çünkü pul pul oluyor ,cildim çok geriliyor .
Tam böyle bir zamanda bu kremle tanışmam benim için çok iyi oldu .
Yenileyici kremin faydalarından bahsedecek olursak ,
Cildi çok az bir miktarda bile çok etkili bir şekilde nemlendiriyor.
Yaşlanmayı ,kırışıklık oluşmasını engelliyor. Güneş ışığı vs.nedenlerden dolayı hasar gören cildi besliyor ,yenilendiriyor,iyileştiriyor.
İçeriğinde;
Mısır Yağı : Ciltteki su kaybını azaltıp,güneş ışınlarına karşı cilt toleransının artmasını sağlıyor .
Ölü hücreleri yeniliyor,
Cildin nemlenmesini optimal seviyede olmasını sağlıyor .
Salisilik Asit; Çoğumuzun da bildiği gibi sivilcelere birebir iyi gelen ve benim de yüz temizleme jellerinde aradığım tek bileşim salisilik asit. hemen faydasına geçiyorum :
Anti-mikrobiyal,cilt yenileyici özellikler sunuyor. Akne ,psoriasis(Sedef hastalığı) ,seboreik dermatit(pul pul dökülme) gibi cilt problemlerinin yardımcısı .
B12 Vitamini: Ciltte elastin ağının yeniden oluşumunu sağlayıp ,kolajen üretimini destekliyor .Böylece doku elastikiyetini arttırmış oluyor .
Kullanımı: günlük sabah ve akşam temizlenmiş yüzünüze dairesel masaj hareketleriyle tamamen emilinceye kadar uygulamak .
Ben bu kremi genelde gece yatmadan önce ,cildimi temizledikten sonra uyguladım . Sabaha kadar cildimi nemlendirdi ve ilk zamanlar gün içinde de cildimi nemsiz hissettiğimde azar azar uyguladım . Bir süre sonra bu ürünü makyaj uygulamalarımdan önce makyaj bazı olarak kullandım . ve gayet başarılı sonuç aldım. hala da yatmadan önce cildimi Vitacreme ile nemlendirmeye devam ediyorum . 
Kokusu çok güzel ,hafif rahatsız etmiyor . Rengi zaten gördüğünüz gibi pembe :)
Tüp şeklindeki ambalajı sizi zorlamıyor kolayca uygulayabilirsiniz. Ürünler orijinal ,barkodlu bir şekilde kapınıza kadar ulaşıyor . Sadece eklemek istediğim bir nokta var ,krem yağ bazlı olduğu için az bir miktar tüm yüzünüze yeterli oluyor ,fazlası cildinizde kalıp emilmesi zaman alabiliyor bu yuzden ben azar azar kullanıyorum ve tüm cildimi nemlendiriyorum . Cildim kremi emdikten sonra da saten gibi yumuşacık bir hale geliyor . Cildimi makyaja ya da uyumaya bu şekilde hazırlıyorum :)
Ürün şu anda indirimde ,aşağıdaki linkte bulabilirsiniz :
sayfaya göz atıp ,markanın diğer ürünlerine de ulaşabilirsiniz. Birçok ürün çeşidi mevcut ve bunlar birlikte kullanıldığı zaman en etkili sonucu veriyor . Sormak istedikleriniz varsa yorumlarınızı bırakabilirsiniz . Bloğumu takip etmeyi unutmayın :)
Hoşçakalın ..

16 yorum:

  1. verdiğiniz linkden mi aldınız kremi gerçekten ve orjinal mi bandrolu var mı cevaplarsanız çok mutlu olucam alıcam ama güvenemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tabiki bandrollü ve orjinal bu konuda hiç sıkıntınız Olmasın ,zaten Türkiye'nin tek vitacremeb12 satış yapan kendi sitesi

      Sil
  2. Merhaba,bu krem başlangıçta sivilce, kızarıklık yaptı mı sizde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ,kızarıklık yapmadı fakat kullandığım süre içinde sivilce oluştu ,sanırım dönemsel zamanlara denk geldi

      Sil
    2. Işıl hanım merhaba,

      Akneler, gözeneklerin içerisinde yağ ve ölü hücrelerin birikmesiyle oluşur . Akne oluşumunu azaltmak ve Vitacreme B12 ürünlerinden maksimum sonuç alabilmeniz için ürünleri kullanmadan önce mutlaka Vitacreme B12 Cleansing Milk ile cildinizi kirden arındırınız.
      Doğal Fas kili, Vitamin B12, Vitamin B3 ve Kafein ile zenginleştirilmiş Vitacreme B12 Regenerating Mask ile cildinizin sebum üretimini dengeleyerek, sivilce oluşumunu azaltabilirsiniz.

      İlginize teşekkür ederiz
      Vitacreme B12 Türkiye
      Bizi takip edin: vitacremeb12tr

      Sil
  3. Işılcım blogunu ve istagramını sıkı takip ediyorum sana özenip bnde bi blog açtım imş. senin gibi bnde bu ortamın tadını çıkartırım bloguma beklerm

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bende ciddi anlamda pullanma yaptı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vitacreme B12 Regenerative Cream, uygulandığı an cilt tarafından hızlı ve zahmetsizce emilir. İlk günden itibaren, daha dolgun ve ipeksi bir cilt hedeflenir. 14 günün ardından, cildin doğal onarım ve yapılanma kapasitesi artırılarak, cildin ölü hücrelerden arındırılması hedeflenir. Yani, dönemsel olarak cildinizin soyulması, ölü hücrelerin yerini yeni hücrelere bıraktığı anlamına gelmektedir.
      Arınma sürecini Vitacreme B12 Exfoliating cream ile hızlandırabilirsiniz.
      Sonuç , 7 haftada daha pürüzsüz ve elastik bir cilt olacaktır.

      İlginize teşekkür ederiz,
      Vitacreme B12 Türkiye
      Bizi takip edin: vitacremeb12tr

      Sil
  6. Bende ciddi anlamda pullanma yaptı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nemlendirici bir kremin pullanma yapması tuhaf :/ belki cilt kendini yeniliyordur ya da krem uyum sağlamamıştır hic bilemiyorum açıkçası:(

      Sil
    2. Uymadı herhalde, çünkü ilk kez böyle oluyor görüyorum. Sanki güneşte fazla kalmışımda soyuluyor gibi!:S

      Sil
    3. oyy anladım kötü olmuş cidden :(

      Sil
    4. Vitacreme B12 Regenerative Cream, uygulandığı an cilt tarafından hızlı ve zahmetsizce emilir. İlk günden itibaren, daha dolgun ve ipeksi bir cilt hedeflenir. 14 günün ardından, cildin doğal onarım ve yapılanma kapasitesi artırılarak, cildin ölü hücrelerden arındırılması hedeflenir. Yani, dönemsel olarak cildinizin soyulması, ölü hücrelerin yerini yeni hücrelere bıraktığı anlamına gelmektedir.
      Arınma sürecini Vitacreme B12 Exfoliating cream ile hızlandırabilirsiniz.
      Sonuç , 7 haftada daha pürüzsüz ve elastik bir cilt olacaktır.

      İlginize teşekkür ederiz,
      Vitacreme B12 Türkiye
      Bizi takip edin: vitacremeb12tr

      Sil
  7. Göz altinada uygulaniyor mu acaba

    YanıtlaSil
  8. Bende sarkma var neyi önerirsiniz alcamda fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil