Etiketler

3 Aralık 2014 Çarşamba

Clinique YKM Hediye Seti

Selaam :) Yılbaşı yaklaşıyor ve her yerde şirin şirin hediyeler görmeye başladık . Hem de yıl sonu olduğu için birçok ürün normal fiyatından daha uyguna satılıyor ,gün stok bitirme günü :)
Bugün sizlere ,hediye gelen Clinique'in yılbaşı setinden biraz bahsedeceğim ,genel bir değerlendirme yapacak olursak;

Kutu ve içeriği bu şekilde , internette aradım fakat bulamadım ,içeriği farklı olan ve buna benzer bir set daha var . Sanırım YKM mağazalarında bu set satılıyor .
İçeriğinin de genel görünümü bu şekilde ;
Öncelikle 2 adet göz/yüz/boyun çevresi kırışıklık giderme ve sıkılaştırıcı kremler karşımıza çıkıyor .
Hepimizin bildiği Clinique'in chubby stick lerinden kırmızı rengi ,
Siyah maskarası,
Meşhur yüz temizleme jeli ,
Soft renkli pudra allığı,
Elixir parfümün tester şişesi ve parfümlü vücut kremi,
Cartier'in tester parfümü ,
Ve son olarakta büyük bir makyaj çantası .
Clinique repairwear laser focus correcting eye cream; kırışıklık karşıtı göz kremi , göz  çevresindeki cilt dokusunu düzenleyerek yaşlanma belirtilerini onardığını vaat ediyor ,gülümseme çizgilerini ise %54 oranla onarıyor.İçerdiği C ve E vitaminleri çevresel zararlara karşı da cildi koruyor.
Fazla yoğun bir yapısı yok ve gerçekten çok iyi nemlendiriyor, cilt bir anda kremi emiyor. Kokusu gayet güzel ,hafif ve rahatsız etmiyor .  Etkili sonuç görebilmek içinse 12 hafta boyunca kullanılması gerekiyormuş. 

Gelelim repairwear uplifting kreme; bendeki karma/kuru ciltler için . Yüz ve boyun bölgesini gözle görülür biçimde sıkılaştırdığını vaat ediyor, spf 15 içeriyor ve cildi yaşlanmaya karşı koruyor .
Yapısı baya yoğun , ama sürüldüğünde yumuşacık pürüzsüz saten bir his bırakıyor . Kokusu da çok güzel . Henüz böyle bir derdim olmasa da bu ürünlere ihtiyac duyanlar elbet merak edeceklerdir ,bu iki ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadar :)
Gelelim asıl ilgi alanına ,renkli kozmetik kısmına :) 
Chubby stick , chunky cherry rengi . Kıpkırmızı göründüğüne aldanmayın ,tamamen nem odaklı ve dudağa canlılık katıyor . Babylips in Cherry Me'sini kullananlar vardır aranızda :) aynı onun gibi doğal bir renk veriyor ,tabi bu daha üstün orası ayrı :)
Çok doğal bir bitiş sağlıyor , hafif parlak ıslak bir yapısı var,mat ve kuru değil . Gün boyunca nemlendirme sağlıyor ,rengi çok çok doğal , 3-4. Sürüşte koyulaşıyor anca. Ben çok beğendim ,diğer renklerine de bayılıyorum :)
Gelelim pudra allığa. Rengi çok doğal ,harika . Bu tonlara da bayıldığım için ürünü çok sevdim . Saten bir yapısı var ,çok kolay sürülüyor ,dağılmıyor tozutmuyor. 
Böyle nude ,şeftali ton görürsem asla hayır demem. Bence bu renkteki allıklar pembeden daha doğal duruyor ve abartılı gözükmüyor . Sade olması benim için en iyisi. Bu arada rengin ismi "aglow".
High impact mascara . Siyah rengi . Boyutu fazla uzun değil ,kolay kullanılıyor . Fakat hacimli uzun ,kıvrık kirpikler isteyenlere göre değil . Daha çok No makeup makeup 'cılara hitap ediyor :) varlığı yokluğu bir desem yeridir . Islak bir yapısı var ama ağırlaştırmıyor . Kirpikleri yapıştırmıyor. Sadece normalden biraz daha belirginleştiyor. Uzatmıyor ve hacim vermiyor . Ama ben yine de memnun kaldım ,gün içinde akmıyor ve yıkandığında kolay çıkıyor .
Chubby stick ve pudra allığın swatclarını yaptım ,buradan anlayabilirsiniz. Bu iki ürünü çok sevdim :)
Gelelim klasik çoğu kişide olan Clinique'in  yüz temizleme jeli / facial soap. Kuru ve karma ciltler için . Kokusu fresh , suyla hemen köpürüyor ve cildinizdeki kiri ,yağı arındırıyor . Üstelik cildi kurutmuyor . Başarılı bir ürün .
Gelelim bu ikiliye . Kokulara karşı çok hassasım, ama bu koku nedir ya . Hani bir tabir vardır ya 'hacı misi' gibi kokuyor . Burnumun direği kırıldı desem yeridir.:) büyük boyunun da 300tl olduğunu görünce dedim acaba gerçekten çok sevipte alanlar var mıdır diye . Yok bizle değilsin aromatics Elixir.
Biri o kadar kötüyken ,diğerinin bu kadar harika olmasındaki çelişki :) resmen bayıldım Cartier'in bu parfümüne . Çok kalıcı ,insanın kokladıkça koklayası geliyor,sıktıktan sonra arada burnuma çarpıyor ve ne kadar da harikaymış diyorum. 
Keşke boyutu da diğeri gibi olsaydı :) 
Birçok çiçeğin karışımından oluşan kışlık bir koku ,hafif değil ,bir fıs yetiyor .
Seni sevdim "cartier baiser vole" :)
Son olarak ,içinden kocaman bir makyaj çantası çıkıyor :) renk uyumları çok şirin ve kullanışlı bir çanta .
Fermuar ucundaki metal Clinique ayrıntısı dikkat çekiyor . Bir sürü makyaj malzemenizi buraya doldurabilirsiniz:)
YKM ve Clinique'in sitelerini inceledim ,birbirinden güzel yılbaşı hediye setleri var ve şuan çoğu kampanyada . Sitelere bir göz atın derim . Bu setin aynısından bulamadım ama en yakın set bu görseldeki set. Içinde bazı eksiklikler var , indirimli fiyatı 80tl . Ama biraz daha pahalıya cok güzel setler var . Dediğim gibi bana hediye geldiği için henüz görmedim ve fiyat ayrıntılarını bilemiyorum . Ama Clinique'in sitesinde ürünlerin tek tek fiyatları mevcut :) oraya göz atabilirsiniz .
Sormak istediklerinizi aşağıda yorum olarak belirtebilirsiniz.
Keyifli haftalar ,kendinize iyi bakın :)

9 yorum:

  1. Göstermeyin yapmayınnn :))
    Almamam lazım :/

    YanıtlaSil
  2. fiyat çok uygun aman allahım cidden almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son görseldekinin fiyatı 80di , bana gelen setin fiyatını hala bilmiyorum :) ama gerçekten birçok yılbaşı seti cok uyguna satılıyor internet sitelerinde

      Sil
  3. Yılbaşını zaten çok severim. Bir de iyi markalar böyle harika kofreler yapınca hepten mutlu oluyorum. Şu yağı çok merak ediyordum, hacı yağı gibiyse onların olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle :) aman aman uzak durulsun o yağdan da kreminden de :)

      Sil
  4. Merhaba Işıl Hanım,
    sanırım sizde Antalyalısınız ve buna çok sevindim. Bana da uğrarsanız çok mutlu olurum..
    inciice.blogspot.com
    Sevgiler~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba , ben de öyle ... Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ben kullandıkça parfümünü sevdim.

    YanıtlaSil