Etiketler

13 Kasım 2014 Perşembe

Essence Aquatix The Mermaid Tail / 05 Finding Dori Oje

Herkese yeniden merhaba :) aldığımdan beri dikkatleri üstüne çeken ve çok sık sorulan ojeyi bugün bloğumda ağırladım .:) Şişede durduğu gibi durmuyor gerçekten :) tırnaklarda oldukça dikkat çekiyor . Böyle bir rengi uzun zamandır aradığım için hemen kaptım . Gratis indirimine denk gelmesi ise harika oldu ! The holo rengini de beraber aldım . Şimdi gelelim tırnakta nasıl göründüğüne .
Burada gün ışığında nasıl durduğunu göstermek istiyorum . Hafif holografik olduğu için maviden yeşile doğru bir geçiş yapıyor . 

Bu da ev içinde ,beyaz ışıkta çekilmiş bir fotoğraf . Öyle olunca da daha mavimsi oluyor ,harika bir renk ya ben bayıldım !:) 
Ayrı açıdan bakıldığında ise daha farklı renk vurguları oluşuyor .:) 
Gelelim yapısına . Öyle fazla sıvı değil ,gayet yoğun ve rengini tek katta belli ediyor aslında . Ama daha opak olması için ikinci katı hatta adettendir diye üçüncü katı da sürdüm :) ve diğer ojelere göre daha çabuk kuruyor hem de üç katta . Yapısı olarakta benden geçerli not aldı .
Son olarak ise ,güneş ışığında çekilmiş bir fotoğraf. Gratis fiyatı 6 lira civarı olması lazım .ben indirimde aldığım için iki tanesini 6 liraya aldım .:) Seriler hala Gratis'lerde mevcut :) Yeni yıl serisi gelmeden bir bakın derim .:) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ,kendinize çok iyi bakın .

3 yorum:

  1. Ben en son birkaç gün önce uğradı gratise ama bu ojeyi görmedim. Eğer görürsem hayatta kaçırmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni seri henüz o bayiye gelmemiş olabilir,yakında gelir :) diğer renkeri de harika ,görünce bayılacağına eminim :)

      Sil
  2. yeni seri henüz o bayiye gelmemiş olabilir,yakında gelir :) diğer renkeri de harika ,görünce bayılacağına eminim :)

    YanıtlaSil